به گزارش پژواک بوشهر؛ بندر دیّر در جنوب استان بوشهر یکی از مراکز اصلی صید میگو به شمار می رود. فصل صید میگو از نیمه مرداد هر سال شروع می شود و به مدت ۴۰ تا ۵۰ روز ادامه دارد. فصل صید میگو تا آبان ماه ادامه دارد.
قایق های صید میگو ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دریا می مانند و هر قایق بین ۵۰ تا ۶۰ کیلو میگو صید می کند.
میگو به صورت تنها یا همراه با خوراکی های مختلف پخته می شود. میگوی سرخ شده و سوخاری، قلیه میگو، میگو پلویی و خورشت میگو از مهمترین غذاهای میگویی هستند.
عکس: مصطفی هاشمی . عصرایران



























